Enriching your travel management

TÖBB MINT 30 ÉVE ÉPÍTÜNK KAPCSOLATOKAT PARTNEREINKKEL:

légitársaságokkal, szállodákkal és rendszerszállítókkal, mert ők azok, akik szilárd alapot biztosítanak az üzlethez. Együttműködésünket mindig is az őszinte kapcsolatokra, a kölcsönös bizalomra és megértésre alapoztuk.

CÉGÜNK

Modern utazásszervező cégként (TMC) befektetünk a technológiákba, hogy ügyfeleink, üzleti partnereink és tanácsadóink a megfelelő költségvetésnek, szokásoknak és kultúrának leginkább megfelelő ajánlatokat hozzanak létre és kapjanak. Arra törekszünk, hogy vezető megoldásszolgáltatóvá váljunk, amely új technológiákat alkalmaz és gondoskodik az Ön pozitív utazási élményéről.

Cégtörténet

A Weco-Travel Kft. 1990 tavaszán alakult Chemol Travel néven, amikor a Chemolimpex Külkereskedelmi Vállalat utaztatási részlege önállósult. 2006-ban a dán Weco-Travel Central Eastern Europe többségi tulajdont szerezett a cégben, amely ettől kezdve tagja a tulajdonos közép-európai regionális hálózatának, a Weco-Travel CEE-nek, amely Magyarországon kívül jelen van Lengyelországban, Csehországban és Romániában. Ezt követően a Weco-Travel csatlakozott a RADIUS Global Travel Management Company-hoz, megteremtvén ezzel a lehetőséget, hogy nemcsak régiós, hanem globális lefedettséggel rendelkező nagyvállalatokat is ki tudjon szolgálni.

Az alapítástól eltelt időszakban tevékenységünket számos díjjal honorálták a szakmai szervezetek, amelyekre - csakúgy, mint a piacon elfoglalt vezető helyünkre - büszkék vagyunk.

Szakmai tapasztalat és partneri viszony

A Weco-Travel teljes körű ismeretekkel rendelkezik az üzleti és az egyéni utaztatás minden területén. Úgy gondoljuk, az utazási iroda nem csak egy, a cégek beszállítói közül, hanem olyan rugalmas partner, aki együtt gondolkodva ügyfeleivel, azok egyedi igényeihez igazítja szolgáltatásait. Tesszük ezt úgy, hogy tudjuk, az egyik legnagyobb értékünk saját kollégáink tudása, amelynek folyamatos fejlesztésébe nem sajnáljuk a befektetést.

Erős piaci pozíciónk záloga továbbá a szoros együttműködés a szakmai szervezetekkel, légitársaságokkal, szállodákkal, foglaló rendszerekkel éppúgy mint a pénzügyi intézményekkel vagy vezető IT szolgáltatókkal.

Partneri kapcsolatainkat minden esetben az őszinteség, a kölcsönös tisztelet és bizalom jegyében építjük fel. Büszkék vagyunk erre a szerepünkre.

Modern technológia

A Weco-Travel nagy hangsúlyt fektet az innovációra és a folyamatos technológiai fejlődésre, amelyeknek segítségével szerződött partnerei változó igényének mindig eleget tud tenni. Ez az egyik pillére a Magyarországon és a közép-európai régióban elfoglalt vezető piaci pozíciónknak. Állandó fejlesztéseink, technológiai beruházásaink révén elkötelezettek vagyunk az üzleti utaztatásban védjegyünkké vált legmagasabb színvonalú szolgáltatások fenntartásában, melyek fontosságát ügyfeleink megelégedettsége igazolja vissza.

Társadalmi felelősségvállalás

Hiszünk abban, hogy a társadalmi felelősségvállalás nem divatos szlogen csupán. Meggyőződésünk, hogy a fenntartható növekedés záloga a természeti, emberi, gazdasági erőforrásokkal való takarékos gazdálkodás.

Szeretjük a természetet és óvjuk egyensúlyát. Mindennapos működésünkben a környezetkárosító hatások visszaszorítására törekszünk.

Cégünk legnagyobb értékének munkatársainkat tartjuk, csapatunk elkötelezettségét és bizalmát.

Erőnkhöz mérten vállalunk szolidaritást össztársadalmi ügyekkel is, amelyek közül a gyermekegészségügy támogatása mellett köteleztük el magunkat.

Tudjuk, elismert és sikeres cégként a lehetőségeink is nagyobbak, hogy környezetünk alakítói legyünk mind társadalmi, mind környezeti szempontból.

Információbiztonsági Politika

Weco-Travel Kft. fő célja, hogy tevékenysége során, erkölcsi és anyagi biztonsága érdekében, a lehető legmagasabb szintű megoldásokat alkalmazza, és a biztonságra vonatkozó előírásokat maradéktalanul betartsa, működtetett menedzsment rendszereit folyamatosan fejlessze.

A minőség- és környezetközpontú elkötelezettségünk, valamint a partnereink igényeinek maradéktalan kiszolgálása érdekében, társaságunk meg kíván felelni a jelen kor követelményeinek eleget tévő, információbiztonságra vonatkozó elvárásoknak is. A céljaink elérésére, a Weco-Travel Kft. vezetése, a saját és partnerei biztonságának fokozása és fenntartására érdekében, a következő legfontosabb feladatokat tűzte ki:

 • A védelem szempontjából folyamatosan tevékenykedünk annak érdekében, hogy megakadályozzuk az illetéktelen behatolást, a rendszereink feltörését, illetéktelen hozzáférését, a szándékos vagy véletlen hibázást, károkozást.
 • Terveket és eljárásokat dolgozunk ki az esetlegesen bekövetkező események kezelésére, a védendő rendszerek sajátosságainak figyelembevételével, szem előtt tartva az üzletmenet folytonosságának követelményeit.
 • Infrastruktúránk, eszközeink fizikai védelmét korszerű technikai eszközökkel és felkészült szakemberekkel biztosítjuk.
 • Komplex kockázatértékelésen alapuló rendszert működtetünk, melynek elsődleges célja a lehetséges veszélyforrások és fenyegetettségek feltárása és értékelése.
 • Intézkedéseket hozunk a veszélyeztető tényezők és valós incidensek bekövetkezésének megelőzésére.
 • A biztonság fokozása érdekében korszerű informatikai megoldásokat alkalmazunk, biztonságtechnikai szakértők bevonásával.
 • Elsődlegesnek tekintjük a vonatkozó jogszabályok, rendeletek, adatvédelmi törvények megismerését, betartását, valamint betartatását.
 • Munkatársainkat folyamatosan képezzük és ösztönözzük őket annak érdekében, hogy az előírások betartásával állandóan kielégíthessék a partnereink és saját cégük elvárt, biztonsági igényeit.
 • Beszállítóinktól, alvállalkozónktól elvárjuk, hogy az általunk előírt biztonsági irányelveknek megfeleljenek, lojálisak legyenek társaságunk iránt, és mind fizikai, mind informatikai szempontból védett környezetben dolgozzanak.
 • Töretlenül keressük a hatékonyabb és megbízhatóbb eljárások, eszközök bevezetésének lehetőségét.
 • Rendszeres ellenőrzésekkel, folyamatos vezetői jelenléttel biztosítjuk, hogy a kitűzött biztonságpolitikai céljaink megvalósuljanak, a vonatkozó utasításokat, eljárásokat az érintettek maradéktalanul betartsák.

A megfogalmazott információbiztonsági politikánk érvényesülésében társaságunk vezetői, dolgozói és együttműködő partnerei egyaránt elkötelezettek, személyes példamutatással és felelősségvállalással minden nap hozzájárulnak az információbiztonság kultúrájának kialakításához és fenntartásához.

Tagságaink:

 • Radius Travel USA
 • MUISZ – Magyar Utazási Irodák Szövetsége
 • MARESZ – Magyar Rendezvényszervezők és szolgáltatók Szövetsége

Minősítéseink:

 • IATA – Nemzetközi Légiszállítási Szövetség minősítés
 • MKEH – Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal minősítés
 • ISO 27001
 • MKEH – Magyar Turisztikai Ügynökség - Kiemelt Partner

Elismeréseink:

 • Ratehawk: Gold Partner (2019)
 • EUB: kiemelt partner (2019)
 • Emirates: legjobb utazási iroda partner (2019)
 • Turkish Airlines: legjobb utazási iroda partner (2019, 2018)
 • Travelport: online innovation díj (2017)
 • Amadeus: vállalati megoldások specialistája (2016)
 • Budapest Airport: legjobb utazási iroda (2015)