Online megoldásaink

Az általunk működtetett weboldalakon az egyszerű, mindenki számára érthető foglalási folyamatra törekszünk. Folyamatos fejlesztésekkel és innovatív megoldások bevezetésével javítjuk a felhasználók vásárlási élményét és maximálisan kiszolgáljuk az utazni vágyók igényeit.
A magánszemélyek kiszolgálása mellett az üzleti célú utazások igényeinek teljesítésére is megoldásokat kínálunk online szolgáltatásainkkal.

repjegy.hu - 2007 óta

A Weco-Travel működteti a repjegy.hu online repülőjegy-foglalási oldalt, amely 2007 óta szolgálja ki az utazni vágyókat, és amely mára a piacvezető hazai repülőjegy-szolgáltatók közé tartozik.

  • A repjegy.hu-n egy helyen megtalál minden repülőjegy-foglaláshoz szükséges információt. Gyors és biztonságos foglalási folyamatot segíti az utasokat, hogy a kiválasztott ajánlatot gond nélkül lefoglalhassák.
  • Ügyfeleink kérdéseit tapasztalt repülőjegy-értékesítő munkatársak válaszolják meg a lehető legrövidebb időn belül. 
  • A repülőjegy értékesítésen kívül további kapcsolódó szolgáltatások online foglalására is megoldást kínálunk, legyen szó utasbiztosításról, repülőtéri parkolásról, szállásfoglalásról vagy autóbérlésről.

  • Az oldalon szakmai tartalmak segítik a felhasználókat a foglalással és az utazással kapcsolatos kérdések megválaszolásában, az úti cél kiválasztásában a légitársaságok által kínált szolgáltatások megismerésében.
  • Emellett folyamatosan gyűjtjük ügyfeleink visszajelzéseit utazási tapasztalataikról, élményeikről, egyedülálló hűségprogramunk pedig további kedvezményeket biztosít visszatérő vásárlóink számára.

További weboldalak

A repjegy.hu mellett Weco-Travel működteti a repulojegy.hu és 2fly.hu online repülőjegy-foglaló oldalakat, valamint a Budapest Airport (bud.hu) számára biztosítjuk az online repülőjegy foglaló motort.

Érdeklődik a Weco-Travel szolgáltatásai iránt? Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!