TECHNOLÓGIA

A dinamikusan változó üzleti valóság nem csak odafigyelést, hanem a cselekvésre való nyitottságot is megköveteli. A legújabb technológiák használata és az ügyfélélmény-menedzsment stratégiai fontosságú vállalatunknál. A folyamatok automatizálása jelentősen javítja az általunk nyújtott szolgáltatásokat, azok elszámolását, a költségkontrollt és a jelentéstételt, ezért még jobb ügyfélkiszolgálást eredményez.

A legmagasabb szintű pozitív élményt csak akkor lehet az ügyfélnek nyújtani, ha az egész szervezeten belül folyamatos erőfeszítéseket teszünk a folyamatok javítására. A klasszikus B2B modell koncepciója számunkra új valósággá vált, amelyet Business to Business for Traveler - B2B4T-nek neveztünk el. Ezért kombináljuk szolgáltatásainkat az üzleti utazási iparágban használt modern technológiákkal, ami viszont hatékony, gazdaságos és biztonságos utazásszervezést eredményez.

ONLINE RENDSZEREK

Amadeus Cytric Travel

Amadeus Cytric Travel használatával kézben tarthatja és kontrollálhatja utazásait, miközben a felhasználói élmény a könnyű használat miatt garantált. Az Amadeus két fő erősségének, a szakértelemnek és az élenjáró technológiának köszönhetően vállalkozása pénzügyeit problémamentesen kezelheti.

Amadeus Mobile Messenger

Az üzleti út teljes időtartama alatt felügyeli az utazók biztonságát. Az alkalmazás lehetővé teszi az utazók pontos és aktuális tartózkodási helyének gyors ellenőrzését, valamint támogatja az e-mailen, rövid üzeneteken vagy alkalmazáson keresztüli kommunikációt.

Minőségbiztosítás

A foglalások minőségének és ellenőrzésének érdekében a Weco-Travel egy minőség ellenőrző rendszert vezetett be. Ez a megoldást garantálja a foglalások rendszeres ellenőrzését a meghatározott szabályok alapján automatikusan vagy manuálisan.

Megtakarítási riportok

Megtakarítási kimutatásaink segítségével nyomon követhető a vállalat részére kialkudott és a Weco-Travel által biztosított kedvezményes árak használata, összehasonlíthatóak a légitársaságok, szállodák, stb, ajánlatai, megfigyelhető a vállalati utazási szabályzat betartása.

Üzleti Analitika

Analitikus riportjaink az üzletei utazások költségeit tartalmazzák, havonta, kategorizálva (repülőjegy, szállás, vonat, vízum, autóbérlés, stb). A kimutatások nélkülözhetetlenek a költség elemzéshez és a szolgáltatókkal folytatott tárgyalások alátámasztásához.

Árfigyelés

Ügyfeleink elégedettségének megtartása érdekében a Weco-Travel egy új eszköz alkalmazása mellett döntött. Az Árfigyelő egy olyan új fejlesztés eredménye, amely automatikusan keresi az adott pillanatban elérhető legkedvezőbb árat.