Utazási tanácsadás

Az üzleti utaztatás területén tevékenységünk legfontosabb hozzáadott értéke az utazási tanácsadás. A Weco-Travel Kft. részben saját technológiai fejlesztéseinek továbbá felkészült munkatársainak és szakmai elhivatottságának is köszönhetően olyan támogatást is nyújt Önnek és cégének, melynek köszönhetően az utaztatás nemcsak egyszerűbbé válik, hanem vállalatuk időt és pénzt takarít meg ezen a területen. Ennek keretében a következő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésükre:

  • Professzionális dedikált tanácsadók- minden partnerünknek saját utazási tanácsadót biztosítunk, aki kiemelkedő szakmai felkészültséggel és megkülönböztetett figyelemmel segíti az Önök utazásait. Tanácsadóink munkáját nem utolsó sorban a legmodernebb technikai háttér, nemzetközi foglalási- és minőségbiztosítási rendszerek is támogatják.
  • Ügyfélkapcsolati Manager - A napi foglalásokkal kapcsolatos tevékenységen túlmenően szerződött partnereink üzleti utaztatással kapcsolatos munkáját ügyfélkapcsolati manager munkatársunk is segíti: Segít implementálni, ha kell kialakítani a vállalati utaztatással kapcsolatos szabályzatot, az utazással kapcsolatos költségekről kimutatásokat, elemzéseket készít, pénzügyi megoldásokat kínál továbbá olyan szállodákkal vagy légitársaságokkal köthető kétoldalú megállapodások létrehozásában van az Önök segítségére, mellyel további megtakarításokat tudnak elérni.

  • Riportok, elemzések - standard vagy akár vállalati profilra szabott riportjaink alapján partnereink tájékozódhatnak adott időszakra szóló légitársasági, szállodai vagy egyéb szolgáltatásokra fordított költéseikről, továbbá az igénybe vett szolgáltatásokról, desztinációkról – mindez olyan információkhoz juttatja partnereinket, melyek alapján az utazási költéseiket tovább optimalizálhatják.
  • Utazói és vállalati profilok - a gördülékeny és gyors együttműködés egyik alapja az utazói és vállalati profilok kialakítása: egy olyan –természetesen maximális adatvédelemmel ellátott- adatbázist alakítunk ki, melynek segítségével törzsutasaink és visszatérő partnereink legfontosabb utazási szokásait vagy a vállalati szabályzat előírásait rögzíteni tudjuk. Fél szavakból is értjük egymást.

AZ ÜZLETI UTAZÁSOK ÖSSZETEVŐI

 

Repülőjegyek

Tanácsadóink hagyományos és diszkont légitársaságok járataira is értékesítenek repülőjegyeket. Szükség esetén mindent megtesznek, hogy módosítsák vagy esetleges törlés esetén a lehető legkisebb veszteséggel visszatérítsék a menetjegyeket. A repülőjegyen kívül számos kiegészítő szolgáltatásra is felhívjuk az utazók figyelmét: online check-in, ülőhely foglalás, repülőtéri üzleti váró, repülőtéri parkolóhely, gyorsítósáv (fast track), repülőtéri és VIP asszisztencia Budapesten.

Szállásfoglalás

Online szállásfoglalási rendszereink lehetővé teszik, hogy a világ több mint 190 országában, több mint 200.000 szállásfoglalási lehetőségből megtaláljuk Önnek ár, lokáció és a kínált szolgáltatások szempontjából is a legmegfelelőbb szálláshelyet.

Egyéb menetjegyek

Legyen szó hazai vagy nemzetközi vonat-, busz-, hajó- vagy akár kompjegyről – tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésükre.

Utasbiztosítások

Nyugodt utazása érdekében tanácsadóink megkötik repülőjegy és útlemondási biztosítását, megkeresik az Ön igényeinek megfelelő betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást.

Vízumügyintézés

Magyar vagy akár tartózkodási engedéllyel rendelkező külföldi állampolgárok részére is vállaljuk a Magyarországon beszerezhető, normál vagy akár gyorsított menetben is vízum ügyintézését.

Autóbérlés

A világ bármelyik pontjára is utazik, mi megkeressük az Ön igényeinek megfelelő bérautót, tájékoztatjuk a bérlés és az ahhoz kapcsolódó szükséges biztosítás feltételeiről.

 

Nemzetközi háttér

A Weco-Travel Central and Eastern Europe Közép-Kelet-Európában üzemelteti fiókhálózatát: Magyarországon kívül Romániában, Csehországban és Lengyelországban is rendelkezik irodákkal.

Globális partnerünk, a Radius Travel kizárólagos képviseleteként további 85 országban találhatóak tagirodáink, amelynek köszönhetően nemzetközi lefedettséggel, és ebből adódó kiterjedt partneri hálózattal rendelkezünk. A Radius Travel nemzetközi hálózata multinacionális cégek számára is átfogó megoldást kínál az üzleti utaztatás területén.

Érdeklődik a Weco-Travel szolgáltatásai iránt? Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!