Elindulunk egy fenntarthatóbb jövő felé

A felelősségvállalás és a partnerség már a kezdetek óta kulcsfontosságú elemét képezi cégünk stratégiájának. Jelenleg három szinten fejlesztjük ezen stratégiánkat a fenntarthatósági elvek mentén: vezetői, társadalmi és környezeti.

Egy olyan tudatos döntésről beszélünk, melyet hetekig tartó megbeszélések és elemzések, a globális trendek megfigyeléséből származó tapasztalatok és mindenekelőtt ügyfeleink értékei alakítottak. Úgy érezzük, mi mindannyian felelősek vagyunk a jelenlegi éghajlatunkért és csak együtt tehetünk többet azért, hogy minimalizálni tudjuk tevékenységeink környezetre gyakorolt negatív hatásait.

Hiszünk abban, hogy fenntartható egyensúly tud létrejönni az egyén, az üzleti vállalkozás és a környezet között.

Célunk, hogy az éghajlatváltozás elleni küzdelmünk során az üzleti utazási szolgáltatásaink környezeti hatásait minimálisra csökkentsük.

Egyik fő célunk továbbá, hogy vállalkozásunkat a környezetvédelmi értékek tiszteletben tartása mellett fejlesszük. Inspirációnkat az Egyesült Nemzetek Szervezetének 17 Fenntartható Fejlődési Cél programja nyújtja.

Nagy hangsúlyt fektetünk az oktatásra és a bizalomépítésre önmagunk és partnereink között egyaránt. Az ismeretek bővítése és a tapasztalatcsere közelebb visz bennünket a jobb jövőért való cselekvés egységéhez. Ügyfeleinket a fenntartható fejlődési céljaik elérése érdekében adatgyűjtéssel, és az üzleti utazásaik szénlábnyomának kiszámításával tudjuk támogatni. Az összegyűjtött adatok az „Alacsony CO2-kibocsátás” kimutatásban tekinthetők meg. Ez megkönnyíti ügyfeleink számára, hogy lépéseket tegyenek a CO2-kibocsátás csökkentése érdekében, valamint a bolygó javát szolgáló kompenzációs kezdeményezések megvalósításában.

Megbízható – Felelős vállalkozás vagyunk

A változásokat mi magunk kezdjük azzal, hogy meghatározzuk saját fenntartható fejlődési kultúránkat. Mi itt a Weco-Travel Kft.-nél kutatunk és mérünk, hogy végül csökkenteni tudjuk saját szénlábnyomunkat. Ezenkívül képezzük is magunkat az általános ökológiai tevékenységekkel kapcsolatosan. Támaszkodunk iparági partnereink tudására és népszerűsítjük céljaikat, melyek közös céljaink is. Csodálattal figyeljük és inspirálódunk ügyfeleink

környezetbarát tevékenységeit látva. Mi IGEN-t mondunk a 3X kevesebb elvére, ami elsősorban a hulladék, műanyag és papír mennyiségét érinti.Hamarosan Önök is megismerhetik cégünk konkré az ökológiai és szociális tevékenységek, melyeket a jövőben tovább fejlesztünk. Minél több vállalat ambícióit és céljait. Már most a Weco-Travel Kft. életmódjává váltak ot szeretnénk arra ösztönözni, hogy lépjenek a nyomdokainkba és csatlakozzanak hozzánk.