Lépjen velünk kapcsolatba:tel:

Utazási tanácsadás

Az utazási tanácsadás tevékenységünk legfontosabb hozzáadott értéke.  A  Weco-Travel Kft. részben saját technológiai fejlesztéseinek továbbá felkészült munkatársainak és szakmai elhivatottságának is köszönhetően olyan támogatást is nyújt Önnek és cégének, melynek köszönhetően az utaztatás nemcsak egyszerűbbé válik, hanem vállalatuk időt és pénzt takarít meg ezen a területen.  Ennek keretében a következő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésükre:  

  • Professzionális dedikált tanácsadók - minden partnerünknek saját utazási tanácsadót biztosítunk, aki kiemelkedő szakmai felkészültséggel és megkülönböztetett figyelemmel segíti az Önök utazásait. Tanácsadóink munkáját nem utolsó sorban a legmodernebb technikai háttér, nemzetközi foglalási- és minőségbiztosítási rendszerek is támogatják.
  • Ügyfélkapcsolati Manager - A napi foglalásokkal kapcsolatos tevékenységen túlmenően szerződött partnereink üzleti utaztatással kapcsolatos munkáját ügyfélkapcsolati manager munkatársunk is segíti: Segít implementálni, ha kell kialakítani a vállalati utaztatással kapcsolatos szabályzatot, az utazással kapcsolatos költségekről kimutatásokat,  elemzéseket készít, pénzügyi megoldásokat kínál továbbá olyan szállodákkal vagy légitársaságokkal köthető kétoldalú megállapodások létrehozásában van az Önök segítségére, mellyel további megtakarításokat tudnak elérni.
  • Riportok, elemzések - standard vagy akár vállalati profilra szabott riportjaink alapján partnereink tájékozódhatnak adott időszakra szóló légitársasági, szállodai vagy egyéb szolgáltatásokra fordított költéseikről, továbbá az igénybe vett szolgáltatásokról, desztinációkról – mindez olyan információkhoz juttatja partnereinket, melyek alapján az utazási költéseiket tovább optimalizálhatják.
  • Utazói és vállalati profilok - a gördülékeny és gyors együttműködés egyik alapja az utazói és vállalati profilok kialakítása: egy olyan –természetesen maximális adatvédelemmel ellátott- adatbázist alakítunk ki, melynek segítségével törzsutasaink és visszatérő partnereink legfontosabb utazási szokásait vagy a vállalati szabályzat előírásait rögzíteni tudjuk. Fél szavakból is értjük egymást.