Lépjen velünk kapcsolatba:tel:

Üzleti Analitika

Kimutatásaink hatékony segítséget nyújtanak ügyfeleink utazással kapcsolatos döntéseinek meghozatalában. A rendelkezésre álló adatokból jelentést készítünk az üzleti utazási szokások és azok költségei vonatkozásában.

Tetszőleges intervallumra készíthető elemzésünk tartalmazza az adott időszak részletes tranzakciós adatait a kívánt csoportosításban, a legoptimálisabb megjelenítési formában.

Megtakarítási kimutatásaink segítségével nyomon követhető a vállalat részére kialkudott és a Weco-Travel által biztosított kedvezményes árak használata, összehasonlíthatók a légitársaságok, szállodák ajánlatai, megfigyelhető a vállalati utazási szabályzat betartása, tranzakcióra bontva megtekinthetők a költségek és az elért vagy elvesztett megtakarítás összege.  Számláink, riportjaink olyan, a további elemzést segítő adatokat tartalmazhatnak, mint pl. költséghely, projekt szám, alkalmazotti azonosító, stb.

Részletes információkat nyújtunk arra vonatkozóan, hogy a választott stratégiának köszönhetően milyen mértékben csökkentek utazási kiadásaik.

A Weco-Travel minden kimutatása valódi, használható információt nyújt, melynek segítségével a további stratégiai lépések fogalmazhatóak meg annak érdekében, hogy utazási költségeik tovább csökkenhessenek.