Lépjen velünk kapcsolatba:tel:

Technológia


Üzleti Analitika
Üzleti Analitika

Analitikus riportjaink az üzletei utazások költségeit tartalmazzák, havonta, kategorizálva (repülőjegy, szállás, vonat, vízum, autóbérlés, stb).  A kimutatások nélkülözhetetlenek a költség elemzéshez és a szolgáltatókkal folytatott tárgyalások alátámasztásához. 

Olvasson tovább
Call Center
Call Center

Informatikai beruházásainknak köszönhetően, hívásait egy modern, IT alapú telefonközpontban kezeljük. A technológia lehetővé teszi többek között a hívásfogadások gyorsaságának, a várakozással eltöltött idő mérését, annak érdekében, hogy ügyfeleinket minél hatékonyabb kiszolgálhassuk. A hívások rögzítése minőségbiztosítási és ügyfélkezelési szempontból elengedhetetlen.

Olvasson tovább
Árfigyelés
Árfigyelés

Ügyfeleink elégedettségének megtartása érdekében a Weco-Travel egy új eszköz alkalmazása mellett döntött. Az Árfigyelő egy olyan új fejlesztés eredménye, amely automatikusan keresi az adott pillanatban elérhető legkedvezőbb árat.

Olvasson tovább
Minőségbiztosítás
Minőségbiztosítás

A foglalások minőségének és ellenőrzésének érdekében a Weco-Travel egy minőség ellenőrző rendszert vezetett be. Ez a megoldást garantálja a foglalások rendszeres ellenőrzését a meghatározott szabályok alapján automatikusan vagy manuálisan.

Olvasson tovább
Megtakarítási riportok
Megtakarítási riportok

Megtakarítási kimutatásaink segítségével nyomon követhető a vállalat részére kialkudott és a Weco-Travel által biztosított kedvezményes árak használata, összehasonlíthatóak a légitársaságok, szállodák, stb, ajánlatai, megfigyelhető a vállalati utazási szabályzat betartása.

Olvasson tovább
Amadeus Cytric Travel
Amadeus Cytric Travel

Amadeus Cytric Travel használatával kézben tarthatja és kontrollálhatja utazásait, miközben a felhasználói élmény a könnyű használat miatt garantált. Az Amadeus két fő erősségének, a szakértelemnek és az élenjáró technológiának köszönhetően vállalkozása pénzügyeit problémamentesen kezelheti.

Olvasson tovább