Lépjen velünk kapcsolatba:tel:

Amadeus Cytric Travel

Tudta Ön, hogy a hatékony online üzleti utaztatási rendszerrel rendelkező cégek közvetlen utazásra fordított költéseik 20%, közvetett költségeiknek pedig akár 70%-át is meg tudják takarítani?

Mindezen rendszerek nemcsak a foglalást egyszerűsítik le, hanem lehetővé teszik a teljes folyamat felügyeletét, a költségek kontroll alatt tartását és a tervezést is.

Cégünk, a Weco-Travel Kft. az Amadeus Cytric Travel online foglalási rendszer licence tulajdonosa Magyarországon. A Cytric az üzleti online foglalási rendszerek legmodernebb generációját képviseli, melynek használatával az Ön cége is számtalan előnyt  élvezhet:

 

A legbővebb tartalom:

A Cytric használatával repülőjegyek, szállás, bérautó és vasúti jegyek foglalhatóak. Mindezeken belül a Cytric az egyik legszélesebb tartalmat garantálja:

  • Multi GDS bekötési lehetőség
  • Egyedi szerződéses árak, ezen belül „preferred” árak megjelenítése
  • Egyéb külső tartalmak bekötése
  • Jelenleg 430 légitársaság, ebből 80 diszkont légitársaság ajánlatai
  • 200.000 + szálloda nemzetközi szinten
  • Számos nemzetközi vasúttársaság (DB, SNCF, Trainline, Evolbi, sbb, stb)
  • Számos nemzetközi autókölcsönző cég
  • Folyamatos fejlesztésnek köszönhetően 6 hetente új tartalommal bővül

A fentieken túl az utazók informálódhatnak az érkezési helyszín időjárásról, a tartózkodásuk alatt zajló nagyobb rendezvényekről, de szálláskeresés közben akár a Tripadvisor értékeléseit is elolvashatják.


Technológia az átláthatóság és a pontos tájékoztatás szolgálatában:

A testre szabható beállítások és részletes információk segítségével minden keresett szolgáltatásra vonatkozó ár, annak pontos tartalma, foglalási feltétele megjelenik, legyen szó repülőjegyről, szállásról vagy egyéb szolgáltatásról.


A keresési feltételek széles tárháza:  

Minden foglalható szolgáltatás alatt számos keresési szempont, szűrő szerepel, például:

  • Repülőjegy esetében: Ár, indulási időpont, repülési idő, légitársaság, osztály, átszállással kapcsolatos szempontok, utazási szabályzatnak történő megfelelés, CO2 kibocsátás, stb.
  • Szállás esetében: Térképes keresés, lokáció szerinti, kategória szerint, szolgáltatások, szállodalánc, utazási szabályzat.

 

Vizualitás, felhasználóbarát kialakítás – mobilon is

A dolgozók bármikor, bárhol, a nap 24 órájában használhatják a rendszert, a foglalást akár a mobiltelefonjukról is indíthatják.  
Maga a foglalás folyamata egyszerű, átlátható, minden szükséges információt megad, melyet számos vizuális megjelenítés is segít: szállás például akár térképről is kereshető.


A személyre szabott utazás

Az utazók már utazói profiljukban számos adatot, preferenciát megadnak, melyeket a rendszer megjegyez. Rendszeres ismétlődő útjaikat akár egyszerű másolással is lefoglalhatják vagy a kedvencek között tárolhatják.


Utazási szabályzat & engedélyezési rendszer

Cégük  utazási szabályzata adaptálható az online rendszerre, így Önök biztosak lehetnek benne, hogy minden felhasználó csak a számára engedélyezett kategóriájú és osztályú repülőjegyet, szállást vagy egyéb utazási szolgáltatást foglalhatja le. Amennyiben szükséges, engedélyezési rendszer is beépíthető, így az utazók felettesük vagy meghatározott személy engedélyével tudják csak véglegesíteni útjukat. Mindezen eszközök segítségével az utazási szabályzat betartatása egyszerűbbé és hatékonyabbá válik.