Lépjen velünk kapcsolatba:tel:

Bemutatkozik a Weco-Travel

Cégtörténet

A Weco-Travel Kft. 1990 tavaszán alakult Chemol Travel néven, amikor a Chemolimpex Külkereskedelmi Vállalat utaztatási részlege önállósult. 2006-ban a dán Weco-Travel Central Eastern Europe többségi tulajdont szerezett a cégben, amely ettől kezdve tagja a tulajdonos közép-európai regionális hálózatának, a Weco-Travel CEE-nek, amely Magyarországon kívül jelen van Lengyelországban, Csehországban és Romániában. Ezt követően a Weco-Travel csatlakozott a RADIUS Global Travel Management Company-hoz, megteremtvén ezzel a lehetőséget, hogy nemcsak régiós, hanem globális lefedettséggel rendelkező nagyvállalatokat is ki tudjon szolgálni.

Az alapítástól eltelt időszakban tevékenységünket számos díjjal honorálták a szakmai szervezetek, amelyekre - csakúgy, mint a piacon elfoglalt vezető helyünkre - büszkék vagyunk.

Szakmai tapasztalat és partneri viszony

A Weco-Travel teljes körű ismeretekkel rendelkezik az üzleti és az egyéni utaztatás minden területén. Úgy gondoljuk, az utazási iroda nem csak egy, a cégek beszállítói közül, hanem olyan rugalmas partner, aki együtt gondolkodva ügyfeleivel, azok egyedi igényeihez igazítja szolgáltatásait. Tesszük ezt úgy, hogy tudjuk, az egyik legnagyobb értékünk saját kollégáink tudása, amelynek folyamatos fejlesztésébe nem sajnáljuk a befektetést.

Erős piaci pozíciónk záloga továbbá a szoros együttműködés a szakmai szervezetekkel, légitársaságokkal, szállodákkal, foglaló rendszerekkel éppúgy mint a pénzügyi intézményekkel vagy vezető IT szolgáltatókkal.

Partneri kapcsolatainkat minden esetben az őszinteség, a kölcsönös tisztelet és bizalom jegyében építjük fel. Büszkék vagyunk erre a szerepünkre.

Modern technolológia

A Weco-Travel nagy hangsúlyt fektet az innovációra és a folyamatos technológiai fejlődésre, amelyeknek segítségével szerződött partnerei változó igényének mindig eleget tud tenni. Ez az egyik pillére a Magyarországon és a közép-európai régióban elfoglalt vezető piaci pozíciónknak. Állandó fejlesztéseink, technológiai beruházásaink révén elkötelezettek vagyunk az üzleti utaztatásban védjegyünkké vált legmagasabb színvonalú szolgáltatások fenntartásában, melyek fontosságát ügyfeleink megelégedettsége igazolja vissza.

Társadalmi felelősségvállalás

Hiszünk abban, hogy a társadalmi felelősségvállalás nem divatos szlogen csupán. Meggyőződésünk, hogy a fenntartható növekedés záloga a természeti, emberi, gazdasági erőforrásokkal való takarékos gazdálkodás.

Szeretjük a természetet és óvjuk egyensúlyát. Mindennapos működésünkben a környezetkárosító hatások visszaszorítására törekszünk.

Cégünk legnagyobb értékének munkatársainkat tartjuk, csapatunk elkötelezettségét és bizalmát.

Erőnkhöz mérten vállalunk szolidaritást össztársadalmi ügyekkel is, amelyek közül a gyermekegészségügy támogatása mellett köteleztük el magunkat.

Tudjuk, elismert és sikeres cégként a lehetőségeink is nagyobbak, hogy környezetünk alakítói legyünk mind társadalmi, mind környezeti szempontból.

Tagságaink:

 • Radius Travel USA
 • MUISZ – Magyar Utazási Irodák Szövetsége
 • MARESZ – Magyar Rendezvényszervezők és szolgáltatók Szövetsége

Minősítéseink:

 • IATA – Nemzetközi Légiszállítási Szövetség minősítés
 • MKEH – Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal minősítés

Elismeréseink:

 • Ratehawk: Gold Partner (2019)

 • EUB: kiemelt partner (2019)

 • Emirates: legjobb utazási iroda partner (2019)

 • Turkish Airlines: legjobb utazási iroda partner (2019, 2018)

 • Travelport: online innovation díj (2017)

 • Amadeus: vállalati megoldások specialistája (2016)

 • Budapest Airport: legjobb utazási iroda (2015)

 


Érdeklődik a Weco-Travel szolgáltatásai iránt? 

Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!