Lépjen velünk kapcsolatba:tel:

JJ Singh, a Weco csoport elnökének üzenete

JJ Singh, a Weco csoport elnökének üzenete

Kedves Ügyfeleink!

 

Minthogy számos országban rendelkezünk irodával és multinacionális ügyfélkörrel, nagyon komolyan vesszük a COVID-19 világjárvány egészségre és biztonságra gyakorolt hatásait.

Az üzletmenetünket ezzel együtt fent kell tartani…

A Weco-Travel megérti és elfogadja a fizikai távolságtartás szükségességét, ami nem jelenti azt, hogy eltávolodunk ügyfeleinktől, hiszen továbbra is állunk rendelkezésre ebben a mindenki számára nehéz időszakban.

Ahogy egyre több ország alkalmaz rendkívüli intézkedéseket a koronavírus megfékezésére, mi is megteszünk mindent munkavállalóink, ügyfeleink, partnereink érdekében. A legjobbakat kívánjuk azoknak, akik kollégái vagy hozzátartozói veszélyeztetett helyeken tartózkodnak, illetve mielőbbi gyors felépülést bárkinek, aki valamilyen módon közvetlenül kapcsolatba került a vírussal.

Ebben az időszakban elsődleges célunk, hogy szolgáltatásaink továbbra is zavartalanul elérhetőek legyenek, miközben kiemelt figyelmet fordítunk a munkavállalóink és ügyfeleink biztonságára. Annak érdekében, hogy  a folyamatosan változó körülményekre megfelelően reagálhassunk, dedikált munkacsoportot hoztunk létre, amelynek fő feladata az események elemzése.

A Weco csoport technológiai felkészültsége lehetőve teszi, hogy otthoni munkavégzés keretében továbbra is magas színvonalon dolgozhassunk. Kollégáink rendelkezésre állnak a már megszokott csatornákon, emailen és telefonon, valamint a személyes kapcsolattartás fontosságát hangsúlyozandó, lehetőség van video hívások kezdeményezésére.

Vállalatcsoportunknál számos olyan belső szabályozás került bevezetésre, ami kollégáink biztonságát, és ügyfeleink folyamatos kiszolgálását segíti elő. A belső és külső találkozókat ugyanakkor a szükséges minimumra csökkentettük.

Meg vagyunk győződve arról, hogy a jelenlegi szituáció nehéz kihívások elé fog állítani minket, és meglehet, hogy néhány ügyfelünkben kétségek merülnek fel, de mi készen állunk megbírkózni a feladattal.

Úgy gondoljuk, mindannyian elvégezzük a magunk feladatát, hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy a fertőzés terjedési sebességet lassítsuk.

Ha bármilyen kérdésük, aggodalmuk merül fel, bátran osszák meg velünk, azért vagyunk, hogy segítsünk.

Vigyázzanak magukra!

 

J J Singh

Elnök és vezérigazgató, Weco Csoport

 


Vissza