Lépjen velünk kapcsolatba:tel:

Internet a Lufthansa járatokon

Internet a Lufthansa járatokon


Májustól a Lufthansa rövid- és középtávú járatain is elérhetővé válik a korlátlan webböngészés és streaming szolgáltatás.

A fedélzeti internethez az utasok egyszerűen, wifin keresztül, saját mobileszközükről férnek hozzá. A kínálatban üzenetküldési szolgáltatás, webböngészés, sőt még videóstreaming is szerepel.

A szolgáltatás háromféle csomagban érhető el: a FlyNet Message csomag három, a FlyNet Surf csomag hét, a FlyNet Stream csomag pedig tizenkét euróba kerül a Lufthansa járatain. Az utasok bankkártyával vagy fizetési szolgáltatásokon (pl. PayPal) keresztül fizethetnek az internetért.

További jó hír, hogy a szolgáltatás a Lufthansa járatok mellett, a Lufthansa Csoporthoz tartozó további légitársaságok járatain is elérhetővé válik, ugyanolyan feltételek mellett. Például az Austrian Airlines és az Eurowings járatokon is.

Eddig a Lufthansa A320-as flottájának 19 gépét, az Austrian Airlines 31 gépét és a Eurowings 29 gépét szerelték fel a szolgáltatáshoz szükséges wifi-technológiával és műholdas antennákkal, további gépeknél pedig jelenleg zajlanak a munkálatok.


Vissza