Lépjen velünk kapcsolatba:tel:

bud: VIP szolgáltatás

Személyre szabott VIP szolgáltatáscsomag a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren! Egyedülálló élményt nyújt azon utasoknak, akiknél kiemelt hangsúlyt kap a gyors és a privát exkluzív kiszolgálás. A bud:vip elérhető luxust jelent egy fárasztó út előtt vagy után, valamint jelentősen lerövidíti és kényelmesebbé teszi a repülőtéren eltöltött időt.

A bud:vip az induló és az érkező utasoknak egyaránt rendelkezésére áll, és minden ügyfélnek személyre szabott szolgáltatásokat nyújt.
Akár egyéni, akár vállalati VIP szolgáltatásokat keres, a bud:vip mindenki számára jó választás.


Az alábbi szolgáltatások állnak rendelkezésre, melyek egyenként vagy összevonva is foglalhatók:

Érkező utasoknak

A repülőgépnél VIP hosztesz személyesen köszönti a vendéget, majd egy luxustranszfert követően az exkluzív VIP váróba kíséri, ahol lehetőség van egy kis pihenésre, míg a csomagjait intézik. Az útlevél-ellenőrzésnél pedig elsőbbséget biztosítunk vendégeinknek.

Egyéni igény alapján concierge szolgáltatások, például további luxustranszferek, személyes biztonsági kíséret és tolmács-szolgáltatás is rendelhető.

Induló utasoknak

Az exkluzív váróban remekül felszerelt irodai részleg várja a vendégeket, így nem lehet probléma a technikai eszközök feltöltése, e-mailek és telefonok elintézése, tájékozódás a legfrissebb hírekről vagy az úti okmányok kinyomtatása. Azok is élvezni fogják a bud:vip diszkrét kényelmét, akik munka helyett inkább a pihenést választják, vagy szeretnék különleges gasztronómiai élményekkel megajándékozni magukat.
VIP hosztesz segíti a becsekkolást, személyesen kíséri át vendégeket a dedikált és diszkrét utasbiztonsági ellenőrzőcsatornán és az útlevél-ellenőrzésen, majd luxustranszferrel a repülőgéphez.