Lépjen velünk kapcsolatba:tel: , fax:

Technológia


Üzleti jelentések
Üzleti jelentések

Analitikus riportjaink az üzletei utazások költségeit tartalmazzák, havonta, kategorizálva (repülőjegy, szállás, vonat, vízum, autóbérlés, stb).  A kimutatások nélkülözhetetlenek a költség elemzéshez és a szolgáltatókkal folytatott tárgyalások alátámasztásához. 

Olvasson tovább
Call Center
Call Center

Informatikai beruházásainknak köszönhetően, hívásait egy modern, IT alapú telefonközpontban kezeljük. A technológia lehetővé teszi többek között a hívásfogadások gyorsaságának, a várakozással eltöltött idő mérését, annak érdekében, hogy ügyfeleinket minél hatékonyabb kiszolgálhassuk. A hívások rögzítése minőségbiztosítási és ügyfélkezelési szempontból elengedhetetlen.

Olvasson tovább
AeTM
AeTM

AeTM (Amadeus e-Travel Management) egy olyan internet alapú rendszer, melynek segítségével alkalmazottai önállóan lefoglalhatják repülőjegyüket, szállásukat és autót bérelhetnek, mindezt a vállalati utazási szabályzat betartásával, ami minden foglalást készítő személy részére látható.

Olvasson tovább
Árfigyelés
Árfigyelés

Ügyfeleink elégedettségének megtartása érdekében a Weco-Travel egy új eszköz alkalmazása mellett döntött. Az Árfigyelő egy olyan új fejlesztés eredménye, amely automatikusan keresi az adott pillanatban elérhető legkedvezőbb árat.

Olvasson tovább
Minőségbiztosítás
Minőségbiztosítás

A foglalások minőségének és ellenőrzésének érdekében a Weco-Travel egy minőség ellenőrző rendszert vezetett be. Ez a megoldást garantálja a foglalások rendszeres ellenőrzését a meghatározott szabályok alapján automatikusan vagy manuálisan.

Olvasson tovább
Kimutatások
Kimutatások

Ügyfeleink kívánsága szerint, bármilyen kimutatást elkészítünk alkalmazottaik üzleti utazásai és a vállalat utazási  költségei vonatkozásán.  Havonta készülő kimutatásunk tartalmazza az adott hónap részletes tranzakciós adatait, um. az utazó neve, az utazás dátuma, célállomás, utazási dokumentum száma, stb.

Olvasson tovább
Megtakarítási riportok
Megtakarítási riportok

Megtakarítási kimutatásaink segítségével nyomon követhető a vállalat részére kialkudott és a Weco-Travel által biztosított kedvezményes árak használata, összehasonlíthatóak a légitársaságok, szállodák, stb, ajánlatai, megfigyelhető a vállalati utazási szabályzat betartása.

Olvasson tovább